Kanfanar-Canfanaro,

26.05.2018 - 27.05.2018

Dvigrad outdoor weekend

h



Trekking & trail utrke

Željeli biste na aktivan način provesti jedan proljetni vikend, a nemate ideju kako? Ili ste možda aktivni trkač željan uzbudljive utrke? SRK Alba organizira trkački događaj Dvigrad outdoor weekend na području Kanfanara i njegove okolice 26. i 27. svibnja.

Ljepotu srednjovjekovnog grada Dvigrada moći ćete doživjeti uz orijentacijske vještine u kategorijama Ultra ili Challenger, a za trkačke početnike u ponudi je i kategorija Light. Sve su kategorije trekking formata pa će Vas snalažljivost na karti provesti kroz najljepše dijelove Kanfanara i otkriti vam skrivene ljepote središnje Istre.

Dužina Ultre je 40-ak km dok će spretni orijentaši na Challengeru skupiti oko 25 km a u Light kategoriji 11 km. Budući da se ove godine događaj proširio na cijeli vikend, drugog će se dana održati i trail za one s viškom energije i ljubitelje klasičnog trčanja bez karte. Na označenoj stazi dugoj 10 km nećete morati brinuti o kartama i kompasima već ćete imati priliku razgledati prirodu i uživati u aktivnom danu.

Utrke su namijenjene svima, kako vrsnim trkačima tako i strastvenim, pa izgovor za taj vikend nemojte tražiti u svojoj formi. Organizator će vam tijekom utrke osigurati okrijepne stanice, a u cilju će vam energiju vratiti toplim obrokom. One najbolje čekaju nagrade sponzora, dok će svakog natjecatelja krasiti službena majica utrke. Sve informacije o utrci možete pronaći na stranici www.dvigradtrek.srk-alba.hr, a prijave se odvijaju putem stotinke.hr i otvorene su od početka veljače.

Pripremite svoje kompase za ovu proljetnu avanturu i dopustite da vas domaćini upoznaju s najljepšim dijelovima svoga kraja. Vidimo se pod zidinama Dvigrada.

Subota 26.05.
Dvigrad trek
Kategorije:
Ultra 40 km
Challenger 25 km
Light 10 km

Nedjelja 27.05.
Kanfanar trail
10 km
Obiteljska orijentacija Kanfanar