Vrsar-Orsera,

21.10.2022 - 23.10.2022

Ocean Lava Triathlon Vrsar

h



Triatlon utrka

ZAPOČNITE PUSTOLOVINU!

Plivajte u arhipelagu 18 nenastanjenih otoka, vozite bicikl u zelenoj unutrašnjosti poluotoka između vinograda i maslinika, trčite predivnom šetnicom uz more. Vrsar je slikovito ribarsko mjesto s više od 2.000 godina bogate povijesne baštine.

Kao što Ocean Lava tim napominje, „ovo je mjesto prepoznato od onih koji se žele opustiti na čistoj obali, kao i onih koji traže uzbuđenje duž njegovih biciklističkih i pješačkih staza.“ U trećem izdanju ovog događaja sudionici će plivati u arhipelagu od 18 nenaseljenih otoka, voziti bicikl do zelene unutrašnjosti poluotoka kroz vinograde i masline, a potom trčanje uz vrsarsku rivu.

Kasni listopad u Istri je tipično još uvijek topao i sunčan. Ocean Lava dodaje da će „svi koji dođu uživati u prekrasnim zalascima sunca u blizini mora, ili mogu posjetiti mnoge vinare, maslinare i kušati i druge gastro delicije specifične za ovo područje.   

Olympic & Half Distance utrke: 
Olympic 1.5k swim - 40k bike - 10k run
Half 1.9k swim - 90k bike - 21k run  

Utrka koja se održava od 21. do 23. listopada jedina je trijatlonska utrka iz Hrvatske uključena u međunarodni kup Ocean Lava Planet Series. Start i cilj trijatlona je u Vrsaru, a kroz discipline Half i Olimpic Ocean Lava Vrsar nudi nove izazove, kako profesionalcima tako i rekreativcima.

» www.oceanlava.hr